Csirkemell rizzsel

2014. január 09.

Joghurt

Mi ez?

Szigorúan natúr, zsírszegény / sovány joghurt a diétás konyha fontos alapanyaga. Minden gyümölcs vagy ízesített joghurt azonban átverés, még a 0 %-osak is, mivel ezek nagyon sok cukrot tartalmaznak. Itt egy remek felmérés erről.

Mire használjuk?

Leggyakrabban hús pácolására, esetleg saláta öntet alapanyagául, vagy krémek lazítására.

Miért szeretjük?

Finom, van benne kalcium meg vitaminok (állítólag) és jót tesz emésztésnek.

Hol veheted meg?

Nagyobb hipermarketekben van esély jó minőségű joghurt beszerzésére, illetve az Aldinak is van jó tápértékekkel rendelkező terméke. 

Tápértékek

Tápértékek 100 g termékre vetítve:

  • Energia:
  • Fehérje:
  • Szénhidrát:
  • Zsír:
  • Rost:
Bejegyezte: wycza komment

A bejegyzés trackback címe:

https://csirkemellrizzsel.blog.hu/api/trackback/id/tr865748789
süti beállítások módosítása